Våra Tjänster

Tyresöbyggarna erbjuder tjänster inom bygg med inriktning på NyproduktionEntreprenad samt Service. Tyresöbyggarna startades i September 2013 och ägs idag av Jean-pierre Thudin, Robin Thudin och David Edgren. Tiden går och vi växer med den, vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter i nutiden.

Vi är det personliga byggföretaget där närheten till kunden prioriteras. Tyresöbyggarna ska kännetecknas av att ge alla projekt extra uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att projekten överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar.

Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för kunden. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt, ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt. Vi är ett byggföretag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet. Vi är ett komplett byggföretag som jobbar inom alla områden. Vi har kompetens inom nyproduktion, entreprenad samt service.

Entreprenad

Vi utför general- och totalentreprenader inom renovering, om- och tillbyggnader samt nybyggnation. Vi har dokumenterad erfarenhet och kompetens för entreprenader.

Kontor och andra kommersiella byggnationer.

Vi hjälper dig med att:

– skapa kvalitativa koncept efter ert unika behov

– se till att arbeten utförs med bästa möjliga kvalitet

– konkurrenskraftiga priser

– hålla utlovade tidplaner

Nyproduktion

Vi förverkligar din bostadsdröm!

Går du i tankar på att förverkliga ditt drömhem?

Eller är du byggherre som behöver rätt kompetens och erfarenhet till att färdigställa nyproducerade hus?

Oavsett om du är företag eller privatperson så har vi på Tyresöbyggarna lång erfarenhet av nyproduktion. Allt från småhus till större villor.

Som leverantörer tycker vi om att hålla dialog med våra beställare och kunder.

Vi är öppna för justeringar likaväl som att vi gärna ger dig förslag på ändringar när vi ser att bygget kan förbättras.

Genom att ge kontinuerlig återkoppling under projektets gång vill vi att du känner dig delaktig så att vi tillsammans kan skapa ditt drömhus.

Service

För mindre projekt är byggservice ett perfekt val. Tyresöbyggarna har hantverkare med mångsidiga kunskaper och erfarenheter för alla typer av mindre projekt, t ex sanering, inbrottsreparationer, vatten- och brandskador, altaner, butiksinredningar, cafèer, Våra kompletta utrustade servicebilar kan snabbt vara på plats.

Vi utför även anpassningar åt fastighetsägare som behöver hjälp.

Har ni ett större projekt?

Vi på Tyresöbyggarna är vana att arbeta med allt från nyproduktion till service och har expertis inom det mesta.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Kontakta Oss